Klusjesman met lol in zijn werk
badkamer laten verbouwen betegelen
Onze klusjesmannen
Klusjesmannen met plezier in hun werk bij mannetjes.nl

Ook voor jouw klus een mannetje

Een klusjesman van Mannetjes.nl is een vakman die betrouwbaar is en goed werk levert. En wat minstens zo belangrijk is, het is en vakman die plezier heeft in wat hij doet. Onze klusjesmannen komen graag bij je langs om allerlei voorkomende werkzaamheden tot hele verbouwingen aan toe, op te nemen. Bij jou thuis of in je bedrijf. Onze klusjesmannen zijn veelzijdig, noem je klus en zij kunnen het regelen. Wil je renoveren, verbouwen of simpelweg een extra kantoor? Onze klusjesmannen maken alles met veel plezier. Hij maakt vooraf een goede inschatting van het aantal uren en het materiaal dat nodig is. De volgende dag krijg je een offerte en een indicatie van de duur van de klus of verbouwing. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer de klus is geklaard. Gratis en vrijblijvend.

Wat is een goede klusjesman?

Wij vinden het belangrijk dat een klusjesman weet waar hij mee bezig is en daar plezier in heeft. Een goed resultaat is belangrijk, maar ervaring ook. Die combinatie van kwaliteiten vind je bij Mannetjes.nl. Een klusjesman komt bij je over de vloer en dat heeft impact op je dagelijks leven. Wij willen graag dat je dagen zorgeloos zijn en dat je iemand in huis hebt die bijdraagt aan een goede sfeer in en om je huis of bedrijf. Onze klusjesmannen zijn transparant en komen afspraken na. En als jij even wat hulp nodig hebt voor iets anders (een doos naar zolder tillen) kun je op ons mannetje rekenen. Je hoeft het alleen maar te vragen.

Een klusser bij Mannetjes.nl

Wij willen één ding: jou het leven makkelijk maken. En natuurlijk onze mannetjes aan mooie klussen helpen. Dus zoek je een betrouwbare klusjesman voor je kleine, middelgrote of mega klus? Maak dan gebruik van ons netwerk en bestel een mannetje. Lees hier hoe dat werkt. Neem via e-mail of een telefoontje contact op met onze Servicedesk. Wij bekijken samen met jou wat voor klus jij wilt laten uitvoeren. Ons mannetje neemt daarvoor contact met je op om de klus kort door te nemen. Als het een grote klus is komt hij bij je langs om kennis te maken en te kijken wat er moet gebeuren. De volgende dag krijg je een offerte met alle werkzaamheden en kunnen we het werk samen direct inplannen, wanneer het jou uitkomt. Wat het kost vind je eenvoudig op onze Tarieven pagina.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier en geef aan welke vakman je nodig hebt en in welke plaats. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Heldere communicatie
  • Duidelijke afspraken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.