Goede timmerman van Mannetjes.nl
Goede timmerman in Groningen
Mannetje nodig? Timmermannetje in Groningen. Zo geregeld!
Onze mannetjes hebben plezier in hun werk en zijn betrouwbaar en behulpzaam

Gratis en vrijblijvend Onze timmerman komt met veel plezier in Groningen. Bij je thuis of in je bedrijf.

Onze timmermannen in Groningen komen graag bij je langs om het timmerwerk en eventuele andere werkzaamheden op te nemen. Dat kan bij je thuis of in je bedrijf. De timmerman maakt een goede inschatting van het aantal uren en het materiaal dat nodig is. De volgende dag krijg je een offerte en een indicatie van de duur van de klus of verbouwing. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer de timmerklus is geklaard. En dat alles gratis en vrijblijvend. Bel of mail met Ruth, Lars of Berber van onze Servicedesk voor het plannen van een afspraak met onze timmerman in Groningen.

Een goede timmerman in Groningen vind je bij mannetjes.nl

Wij willen één ding: jou het leven makkelijk maken. En natuurlijk onze mannetjes aan mooie klussen helpen. Dus zoek je een betrouwbare timmerman voor je kleine of grote klus in Groningen, maak dan gebruik van ons netwerk en bestel een timmermannetje. Hoe gaat dat in z’n werk? Bel of mail met onze Servicedesk voor een afspraak met een van onze timmermannen in Groningen. De timmerman komt bij je langs om kennis te maken en het timmerwerk op te nemen. De volgende dag krijg je van ons een offerte en kunnen we het werk direct voor je inplannen. Zo geregeld!

Bestel je mannetje

De timmerman met plezier in zijn werk

Onze timmermannen hebben plezier in hun werk. Daardoor profiteer jij van de beste service. Onze timmermannen zijn transparant en komen hun afspraken altijd na. En onze timmermannen zijn bereid om een stapje extra te doen. Je kan ze om een boodschap sturen. Letterlijk. Als je zelf even geen tijd hebt bijvoorbeeld. Onze timmermannen doen wat ze leuk vinden, jouw klus klaren. Gewoon, omdat ze er plezier in hebben. Terwijl onze timmermannen druk in de weer zijn, helpen wij ze met allerlei randzaken. Daar worden ze nog blijer van. Timmerman in Groningen nodig? Onze timmermannetjes staan voor je klaar.

Het tarief van onze timmerman in Groningen

Onze timmermannen rekenen gangbare uurtarieven. Een uurtarief rond de €45 inclusief btw is gangbaar. Onze timmermannen vinden het belangrijk om goed werk af te leveren en van tevoren duidelijk te zijn over wat jij kunt verwachten. Daarom maken onze timmermannen van tevoren een complete offerte, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Inclusief alles. Als je tijdens de klus extra werkzaamheden wil laten uitvoeren dan kan dat natuurlijk ook. Onze timmerman houdt eenvoudig de extra uren bij. Die verrekenen we dan achteraf. Wel zo makkelijk.

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij jouw timmerman in Groningen

Onze timmermannen (of een van onze andere vakmannen) komen graag bij je langs in Groningen om de klus op te nemen. Bij je thuis of in je bedrijf. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel. Maak nu direct een afspraak. Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Lars of Berber van onze Servicedesk. En zet de koffie maar vast klaar.

Bestel je mannetje

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier en geef aan welke vakman je nodig hebt en in welke plaats. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Heldere communicatie
  • Duidelijke afspraken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.