Timmerman met timmerwerk
Onze timmermannen
Timmermannen met plezier in hun werk

Ook voor jouw timmerklus een mannetje!

Een timmerman van mannetjes.nl is betrouwbaar, communiceert helder en levert goed werk. Onze timmermannen komen graag en geheel vrijblijvend bij je langs om het timmerwerk en eventuele andere werkzaamheden op te nemen. Dat kan bij je thuis of in je bedrijf. Onze timmerman maakt een goede inschatting van het aantal uren en het materiaal dat nodig is. De volgende dag krijg je een offerte en een indicatie van de duur van de klus of verbouwing. Een compleet verhaal zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer de timmerklus is geklaard.

Wat is een goede timmerman?

Een goede timmerman heeft veel ervaring en levert kwaliteit. En hij heeft veel plezier in zijn werk. Dat vinden wij minstens zo belangrijk. Alleen dán kun jij met plezier terugkijken op de werkzaamheden. Een timmerman komt bij je over de vloer en dat heeft impact op je dagelijks leven. Wij willen graag dat je dagen zorgeloos zijn en dat je iemand in huis hebt die bijdraagt aan een goede sfeer in en om je huis of bedrijf. Daarnaast, onze timmermannen komen hun afspraken na en zijn transparant. Een timmerman is niet alleen iemand die de klus klaart, hij is veel meer. Als jij even wat hulp nodig hebt kun je op ons mannetje rekenen. Je hoeft het alleen maar te vragen.

Een timmerman bij mannetjes.nl

Wij willen één ding: jou het leven makkelijk maken. En natuurlijk onze mannetjes aan mooie klussen helpen. Dus zoek je een betrouwbare timmerman voor je kleine of grote klus, maak dan gebruik van ons netwerk en bestel een timmermannetje. Lees hier hoe het werkt. Neem via e-mail of een telefoontje contact op met onze Servicedesk. Wij bekijken samen met jou wat voor klus jij wilt laten uitvoeren. Ons mannetje neemt daarvoor contact met je op om de klus kort door te nemen. Als het een grote klus is komt hij bij je langs om kennis te maken en te kijken wat er moet gebeuren. De volgende dag krijg je een offerte met alle werkzaamheden en kunnen we het werk samen direct inplannen, wanneer het jou uitkomt.

 

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Wat is het verschil tussen mannetjes.nl en een online platform?

Online platformen, zoals Werkspot, zijn in feite marktplaatsen waar timmerlui en andere bouwvakkers zichzelf aanbieden. Je weet niet of je kwaliteit in huis haalt en of de klusser een professional is. Ook weet je niet of hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Platformen kennen de klussers niet. Zij verdienen aan het doorzetten van jouw klus aan de klusser, zonder enige betrokkenheid. Mannetjes.nl heeft een eigen netwerk van vakmensen. Allemaal goede leuke vakmensen met hart voor hun werk.

Wij regelen direct een goede vakman voor je

Deel je contactgegevens in het formulier en geef aan welke vakman je nodig hebt en in welke plaats. Omschrijf eventueel kort de aard van de werkzaamheden. En wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld.

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Heldere communicatie
  • Duidelijke afspraken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.